Keresés

Bankkártyás fizetés

100% kényelem.
Webáruházunkba a CIB Bank biztonságos bankkártyás fizetése került beépítésre.

GYORS KERESÉS

Thera-Band
erősítő gumiszalag
dinamikus ülőpárna
fitness labda
gimnasztikai labda
vízi eszköz
pilates
tornaszőnyeg
gyógytorna eszközök
SMR henger
Trigger Point
BioTechUSA
gumikötél
Equa kulacs
66fit
Masszírozó eszközök
Kineziológiai tape
golfkönyök
teniszkönyök
kineziológiai tapasz
Masszázs henger
Erősítő gumikötél
CLX Consecutive Loops
TheraBand
Biofreeze
TheraPearl
Vérnyomásmérő
drRiedl
Kigelia Africana
Vércukor
CLX
Polar

Túrázás és hegymászás

Túrázás és hegymászás során rendkívül fontos lábunk és talpunk stabilitása. A Sorbothane talpbetétek maximális ütésvédelmet kínálnak a teljes test számára, ezzel is csökkentik a sérülések kockázatát, miközben kényelmet és teljesítmény biztosítanak a használó számára.

Térd vagy sarok fájdalmakkal küzdesz egy túrázás után? Szeretnéd, hogy a sarkaid még nagyobb védelmet kapjanak? Egy könnyű és nagy kopásállóságú talpbetétet szeretnél? Akkor válaszd a Sorbothane Single Strike talpbetétet.

Nagy igénybevételnek van kitéve lábad és talpad? 10 kilóméternél kisebb túrára el sem indulsz? Szeretnél egy igazán kényelmes, de könnyű talpbetétet, ami extra védelmet ad a talpad elülső és hátsó részének is? Akkor válaszd a Sorbothane Double Strike talpbetétet.

Könnyű, lapos és vékony talpbetétre vágysz, ami a csökkenti a térdfájdalmat és a sípcsont környékén jelentkező fájdalmat? Akkor választ a Sorbothane Full Strike talpbetétet.   

Ismertető

A Sorbothane talpbetétek maximális ütésvédelmet kínálnak a teljes test számára, ezzel is csökkentik a sérülések kockázatát, miközben kényelmet és teljesítmény biztosítanak a használó számára. A Sorbothane ütéscsillapító és rezgéscsillapító talpbetéteket úgy alakítják ki, mintha azok lábunk természetes kiterjedései lennének, ezzel oszlatja a test körül visszaverődő rázkódásokat és rezgéseket, amelyek potenciálisan súlyos károsodást okozhatnak az ízületekben, az izmokban, az ínszalagokban.

A Sorbothane talpbetét olyan fejlett viszkoelasztikus anyagból készült, amelyről tudományosan bizonyították, hogy elnyeli a test felé érkező rezgéseket és ütéseket. A Sorbothane talpbetétek egyedülálló összetett szerkezete utánozza az emberi test jellemző tulajdonságait, amely a rezgések 94,7% -át  elnyelik és sokkal tartósabb, mint a hagyományos habszivacs termékek.


Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Google PageRank