Keresés

Bankkártyás fizetés

100% kényelem.
Webáruházunkba a CIB Bank biztonságos bankkártyás fizetése került beépítésre.

GYORS KERESÉS

Thera-Band
erősítő gumiszalag
dinamikus ülőpárna
fitness labda
gimnasztikai labda
vízi eszköz
pilates
tornaszőnyeg
gyógytorna eszközök
SMR henger
Trigger Point
BioTechUSA
gumikötél
Equa kulacs
66fit
Masszírozó eszközök
Kineziológiai tape
golfkönyök
teniszkönyök
kineziológiai tapasz
Masszázs henger
Erősítő gumikötél
CLX Consecutive Loops
TheraBand
Biofreeze
TheraPearl
Vérnyomásmérő
drRiedl
Kigelia Africana
Vércukor
CLX
Polar

Thera-Team Advent

A karácsonyi készülődés sok időt, és energiát vesz igénybe. Ahhoz, hogy ráhangolódjunk az ünnepekre, nem elég a lelkünket díszbe öltöztetni, a testi-lelki feltöltődésre is időt kell szánnunk.

Ezért olyan kampányt szerveztünk, ami megkönnyíti a dolgod, például a karácsonyi ajándék kiválasztásában. Így amíg mindenki a bevásárlóközpontokban hosszú sorokban állva várakozik, te gyorsan, könnyedén, és nyugodtan be tudod szerezni a meglepetéseket.

Légy résen, figyeld Facebook oldalunkat, hiszen 4 héten keresztül (2017. november 20. és 2017. december 17. között) újdonságokkal, ajándékokkal, akciókkal, szakmai héttel, és raktárkisöprő héttel várunk.

Kísérd figyelemmel hírleveleinket is, hiszen csak így értesülhetsz a hétről-hétre folyamatosan változó ajánlatainkról, és a részletekről.


Ismertető

2017. november 20-tól, az Újdonságok hetén megismerhetitek legújabb termékeinket, amik mellé ajándék is jár majd. 

A Szakmai héten gyógytornászoktól, és személyi edzőktől kaptok tippeket a TheraBand termékek helyes használatával kapcsolatban, valamint facebook oldalunkon élőben is bejelentkezünk majd, ahol feltehetitek kérdéseiteket. 

A Tornaszőnyegek hetén megtudhatjátok, hogy mitől különleges a TheraBand tornaszőnyeg, és nagyszerű tippeket kaptok a has-comb-popsi formálásához. 

2017. december 11-től 17-ig a Raktárkisöprő héten pedig hatalmas kedvezményekkel várunk majd! De megnyugodhatsz olyan nem fordulhat elő, hogy vásárolsz valamit az újdonságok hete alatt és az később akciós áron olcsóbban is elérhetővé válik.

Hogyha tavaly lemaradtál újdonságainkról, ajándékainkról, és idén nem szeretnéd kihagyni, kövess minket Facebookon, csatlakozz az aktuális eseményhez!

Kísérd figyelemmel hírleveleinket, hiszen csak így értesülhetsz a hétről-hétre folyamatosan változó ajánlatainkról, és a részletekről.

Ha még nem iratkoztál fel hírlevelünkre, itt megteheted!

 
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Google PageRank