Keresés

Bankkártyás fizetés

100% kényelem.
Webáruházunkba a CIB Bank biztonságos bankkártyás fizetése került beépítésre.

GYORS KERESÉS

Thera-Band
erősítő gumiszalag
dinamikus ülőpárna
fitness labda
gimnasztikai labda
vízi eszköz
pilates
tornaszőnyeg
gyógytorna eszközök
SMR henger
Trigger Point
BioTechUSA
gumikötél
Equa kulacs
66fit
Masszírozó eszközök
Kineziológiai tape
golfkönyök
teniszkönyök
kineziológiai tapasz
Masszázs henger
Erősítő gumikötél
CLX Consecutive Loops
TheraBand
Biofreeze
TheraPearl
Vérnyomásmérő
drRiedl
Kigelia Africana
Vércukor
CLX
Polar

Tenisz, squash és tollaslabda

A Sorbothane talpbetétek a testhez és lábakhoz szükséges leghatékonyabb ütközésvédelmet nyújtják minden talajra érkezéskor, amelyet teniszezők, squash játékosok és tollaslabda játékosok tesznek a kemény pályákon. 

Térd vagy sarok fájdalmakkal küzdesz? Szeretnéd, hogy a sarkaid még nagyobb védelmet kapjanak? Egy könnyű és nagy kopásállóságú talpbetétet szeretnél? Akkor válaszd a Sorbothane Single Strike talpbetétet.

Könnyű, lapos és vékony talpbetétre vágysz, ami a csökkenti a térdfájdalmat és a sípcsont környékén jelentkező fájdalmat? Akkor választ a Sorbothane Full Strike talpbetétet.   

Megfelelő védelmet szeretnél a talpad elülső és sarok részének egyaránt? Olyan talpbetétet szeretnél, ami támogatja, összehangolja és kipárnázza a talp alját, ezzel biomechanikai illesztéseket érjen el? Akkor válaszd a Sorbothane Sorbo-Pro talpbetétet. 


Ismertető

A Sorbothane talpbetétek a testhez és lábakhoz szükséges leghatékonyabb ütközésvédelmet nyújtják minden talajra érkezéskor, amelyet teniszezők, squash játékosok és tollaslabda játékosok tesznek a kemény pályákon. A sérülések kockázatának csökkentése mellett a kényelem és az általános teljesítmény javítása érdekében a könnyű, egyszerűsített talpbetét elnyeli a test körül visszaverődő ütközési hullámokat, amelyek potenciálisan sérülésekhez vezethetnek például ízületi sérüléshez, izomsérüléshez, ínszalag sérüléshez.

A Sorbothane talpbetét olyan fejlett viszkoelasztikus anyagból készült, amelyről tudományosan bizonyították, hogy elnyeli a test felé érkező rezgéseket és ütéseket. A Sorbothane talpbetétek egyedülálló összetett szerkezete utánozza az emberi test jellemző tulajdonságait, amely a rezgések 94,7% -át  elnyelik és sokkal tartósabb, mint a hagyományos habszivacs termékek.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Google PageRank