Keresés

Bankkártyás fizetés

100% kényelem.
Webáruházunkba a CIB Bank biztonságos bankkártyás fizetése került beépítésre.

GYORS KERESÉS

Thera-Band
erősítő gumiszalag
dinamikus ülőpárna
fitness labda
gimnasztikai labda
vízi eszköz
pilates
tornaszőnyeg
gyógytorna eszközök
SMR henger
Trigger Point
BioTechUSA
gumikötél
Equa kulacs
66fit
Masszírozó eszközök
Kineziológiai tape
golfkönyök
teniszkönyök
kineziológiai tapasz
Masszázs henger
Erősítő gumikötél
CLX Consecutive Loops
TheraBand
Biofreeze
TheraPearl
Vérnyomásmérő
drRiedl
Kigelia Africana
Vércukor
CLX
Polar

Kineziológiai tape

A Kinesio Taping® eljárást a japán chiropractor, Dr. Kenzo Kase dolgozta ki az 1970-es években. 

Kutatásai igazolták, hogy a kineziológiai tapasz megfelelő módon való felhelyezése, elősegíti az egészséges nyirokkeringést, melynek következtében beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa, hozzájárul a regenerálódáshoz, következésképpen csökkenthető a fájdalom.

A tapasz nem korlátozza a pácienst sem a mozgásban, sem a sportolásban, hatékony marad a nap 24 órájában és  kellemes formában rögzül a bőrön, akár 5 napig.

Már nem csak a mozgásszervi betegségek, ortopédiai kórképek, műtétek után, hanem a sportolók sérüléseinek megelőzésérekezelésére és rehabilitációban is használják a kineziológiai tapaszt. Ismertető

A kineziológiai tapasz belső felszínét egy orvosi akril ragasztóréteg borítja, mely először alkalmazkodik a bőr struktúrájához és rugalmasságához, majd a hőérzékeny akril-ragasztó aktiválódik a test melegére és kellemes formában rögzül a bőrön.

A kineziológiai tapasz feltétele nem korlátozza a pácienst sem a mozgásban, sem a sportolás, munka esetén és hatékony marad a nap 24 órájában, akár 5 napig.

Használati javaslat:

  • Feltétel előtt tisztítsuk meg a bőrt
  • Ne legyen izzadt vagy vizes
  • Sportolás vagy fürdés előtt minimum 1 órával előbb ragasszuk fel a kineziológiai tapaszt, hogy maximális tapadást érjünk el.
  • A kineziológiai tapasz feltétele után finoman dörzsöljük át, hogy a hőérzékeny ragasztó aktiválódjon (figyelem, ehhez ne használjon hajszárítót!)

Allergiás reakció nagyon ritka, mégis a biztonság kedvéért az első használat előtt, kis időre ragasszon fel a bőrére egy kis darabot. A kineziológiai szalag szakszerűtlen használatával összefüggő esetlegesen felmerülő problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A kineziológiai tapaszt speciálisan képzett orvos, gyógytornász vagy masszőr tudja a leghatékonyabban felhelyezni, ezért kérjük keresse fel a megfelelő szakembert a tapasz  használata céljából!


Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Google PageRank