Keresés

Bankkártyás fizetés

100% kényelem.
Webáruházunkba a CIB Bank biztonságos bankkártyás fizetése került beépítésre.

GYORS KERESÉS

Thera-Band
erősítő gumiszalag
dinamikus ülőpárna
fitness labda
gimnasztikai labda
vízi eszköz
pilates
tornaszőnyeg
gyógytorna eszközök
SMR henger
Trigger Point
BioTechUSA
gumikötél
Equa kulacs
66fit
Masszírozó eszközök
Kineziológiai tape
golfkönyök
teniszkönyök
kineziológiai tapasz
Masszázs henger
Erősítő gumikötél
CLX Consecutive Loops
TheraBand
Biofreeze
TheraPearl
Vérnyomásmérő
drRiedl
Kigelia Africana
Vércukor
CLX
Polar

Rugby, amerikai foci

A Sorbothane talpbetétek maximális ütközésvédelmet biztosítanak a test számára.

Nagy igénybevételnek van kitéve lábad és talpad? Szeretnél egy igazán kényelmes, de könnyű talpbetétet, ami extra védelmet ad a talpad elülső és hátsó részének is? Akkor válaszd a Sorbothane Double Strike talpbetétet.

Achilles vagy hátfájdalommal küzdünk? Akkor a Sorbothane Sorbo-Pro talpbetét a megfelelő választás, mely támogatja, összehangolja és kipárnázza a talp alját, ezzel biomechanikai illesztéseket ér el.

Ismertető

A Sorbothane talpbetétek maximális ütközésvédelmet biztosítanak a test számára. Az ütéscsillapító talpbetét kényelmes és energiatakarékos használatot tesz lehetővé, ezzel segít a rugby és az amerikai foci játékosoknak hatékonyan elnyelni a lökéshullámokat, amelyek egyébként hatással lehetnek az ízületekre és a lágy szövetekre, amelyek olyan sérülésekhez vezethetnek, mint a stressz törések, ínproblémák, sípcsont problémák és hátsérülések.

A Sorbothane talpbetét olyan fejlett viszkoelasztikus anyagból készült, amelyről tudományosan bizonyították, hogy elnyeli a test felé érkező rezgéseket és ütéseket. A Sorbothane talpbetétek egyedülálló összetett szerkezete utánozza az emberi test jellemző tulajdonságait, amely a rezgések 94,7% -át  elnyelik és sokkal tartósabb, mint a hagyományos habszivacs termékek.Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Google PageRank