Keresés

Bankkártyás fizetés

100% kényelem.
Webáruházunkba a CIB Bank biztonságos bankkártyás fizetése került beépítésre.

GYORS KERESÉS

Thera-Band
erősítő gumiszalag
dinamikus ülőpárna
fitness labda
gimnasztikai labda
vízi eszköz
pilates
tornaszőnyeg
gyógytorna eszközök
SMR henger
Trigger Point
BioTechUSA
gumikötél
Equa kulacs
66fit
Masszírozó eszközök
Kineziológiai tape
golfkönyök
teniszkönyök
kineziológiai tapasz
Masszázs henger
Erősítő gumikötél
CLX Consecutive Loops
TheraBand
Biofreeze
TheraPearl
Vérnyomásmérő
drRiedl
Kigelia Africana
Vércukor
CLX
Polar

Labdarúgás

A labdarúgás rendkívül igénybe veszi a lábat és a talpat, ezenkívül igen magas a sérülések és balesetek száma is ebben a sportágban. A Sorbothane talpbetétek lehetővé teszik a futballisták számára, hogy a játékra összpontosítsanak.

Ha egy igazán vékony, könnyű és szellőztetett kialakítású talpbetétre vágysz, ami a térdfájdalmat is enyhíteni tudja, akkor válaszd a Sorbothane Full Strike talpbetétet.

Megfelelő védelmet szeretnél a talpad elülső és sarok részének egyaránt? Olyan talpbetétet szeretnél, ami támogatja, összehangolja és kipárnázza a talp alját, ezzel biomechanikai illesztéseket érjen el? Akkor válaszd a Sorbothane Sorbo-Pro talpbetétet. 


Ismertető

A Sorbothane talpbetétek lehetővé teszik a futballisták számára, hogy a játékra összpontosítsanak, mivel a labdarúgás számos sérülést veszélyt rejt magába. 

A Sorbothane talpbetét olyan fejlett viszkoelasztikus anyagból készült, amelyről tudományosan bizonyították, hogy elnyeli a test felé érkező rezgéseket és ütéseket. A Sorbothane talpbetétek egyedülálló összetett szerkezete utánozza az emberi test jellemző tulajdonságait, amely a rezgések 94,7% -át  elnyelik és sokkal tartósabb, mint a hagyományos habszivacs termékek.

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Google PageRank