Keresés

Bankkártyás fizetés

100% kényelem.
Webáruházunkba a CIB Bank biztonságos bankkártyás fizetése került beépítésre.

GYORS KERESÉS

Thera-Band
erősítő gumiszalag
dinamikus ülőpárna
fitness labda
gimnasztikai labda
vízi eszköz
pilates
tornaszőnyeg
gyógytorna eszközök
SMR henger
Trigger Point
BioTechUSA
gumikötél
Equa kulacs
66fit
Masszírozó eszközök
Kineziológiai tape
golfkönyök
teniszkönyök
kineziológiai tapasz
Masszázs henger
Erősítő gumikötél
CLX Consecutive Loops
TheraBand
Biofreeze
TheraPearl
Vérnyomásmérő
drRiedl
Kigelia Africana
Vércukor
CLX
Polar

Golf

A Sorbothanen talpbetétek segítik a golfozók lábaira eső terhelést, aminek minden egyes ütés alakalmával ki vannak téve. 

Térd vagy sarok fájdalmakkal küzdesz golfozás után? Szeretnéd, hogy a sarkaid még nagyobb védelmet kapjanak? Egy könnyű és nagy kopásállóságú talpbetétet szeretnél? Akkor válaszd a Sorbothane Single Strike talpbetétet.

Ismertető

A Sorbothanen talpbetétek segítik a golfozók lábaira eső terhelést, aminek minden egyes ütés alakalmával ki vannak téve. A Sorbothane talpbetét könnyű kialakítása megakadályozhatja a leggyakoribb sérüléseket, amik a golfozók körében jelentkeznek, mint például az Achilles-íngyulladás, a sípcsont fájdalma és a hátfájás.

A Sorbothane talpbetét olyan fejlett viszkoelasztikus anyagból készült, amelyről tudományosan bizonyították, hogy elnyeli a test felé érkező rezgéseket és ütéseket. A Sorbothane talpbetétek egyedülálló összetett szerkezete utánozza az emberi test jellemző tulajdonságait, amely a rezgések 94,7% -át  elnyelik és sokkal tartósabb, mint a hagyományos habszivacs termékek.


Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Google PageRank