Keresés

Bankkártyás fizetés

100% kényelem.
Webáruházunkba a CIB Bank biztonságos bankkártyás fizetése került beépítésre.

GYORS KERESÉS

Thera-Band
erősítő gumiszalag
dinamikus ülőpárna
fitness labda
gimnasztikai labda
vízi eszköz
pilates
tornaszőnyeg
gyógytorna eszközök
SMR henger
Trigger Point
BioTechUSA
gumikötél
Equa kulacs
66fit
Masszírozó eszközök
Kineziológiai tape
golfkönyök
teniszkönyök
kineziológiai tapasz
Masszázs henger
Erősítő gumikötél
CLX Consecutive Loops
TheraBand
Biofreeze
TheraPearl
Vérnyomásmérő
drRiedl
Kigelia Africana
Vércukor
CLX
Polar

Ülj aktívan, óvd a hátad egészségét!


A mai társadalomban mindannyian sok időt töltünk ülve. Akár otthon, akár az irodában vagy akár szabadságon vagyunk, gyakran találjuk magunkat ülő pozícióban. Mi lenne, ha ezek az időszakok felhasználhatóak lennének a gerinc egészségének és jólétének javítására? A dinamikus ülőpárna képes erre!

Úgy tervezték a dinamikus ülőpárnát, hogy segítsen a hátproblémák megelőzésében, hiszen az aktív ülés ideális megoldás a gerinc körüli izmok hatékony erősítésére, nagyon kevés erőfeszítéssel. Ennek érdekében olyan ülőpárnákat fejlesztettek ki, amelyek magában foglalják többek között a levegővel töltött ülőrészeket, amelyek többek között a mélyizmok edzését támogatja, és tovább fejlesztik a test egyensúlyát is.

Erős hátizmok feltétlenül szükségesek

Szinte egyetlen más izomcsoport sem olyan fontos, mint a hát és a core izmok. Ezek az izomcsoportok felelősek a gerinc stabilitásáért és rugalmasságáért, és segítenek abban, hogy az álló egészséges testtartás fenntartható legyen. A rossz testtartás és az elégtelen edzettség miatt sok ember hátfájdalomtól szenved, ami az egyik leggyakoribb oka annak, hogy nem tud munkába, iskolába járni. A jól fejlett izmok és az egészséges mobilitás ezen a területen segíthet a feszültség és a fájdalom megelőzésében.

Minimális erőfeszítés, nagy hatás

Sokunknak nincs elegendő ideje a munka után történő edzésre, sőt, sokunknak problémás a fizikai tevékenység végzése, mert elfáradunk a munkahelyen. A dinamikus ülőpárna ebben segíthet, hiszen az üléssel eltöltött idő alatt is végezhetsz velük hátizom erősítő gyakorlatokat. A dinamikus ülőpárnán ülve folyamatosan mozogsz, ami azt jelenti, hogy egyensúlyozó mozgásokat végzel, ami az izomfeszültséget oldja és a relaxálják azokat.

Szakértői vélemény

Független tudományos és orvosi szakértők is alátámasztották az állítható levegővel telt dinamikus ülőpárna az egészséges testtartásra gyakorolt pozitív hatását. Azonban nem csak az orvosok, hanem a felhasználók is megerősítik a jótékony előnyeit. A dinamikus ülőpárnák funkcionális alakjának és dinamikus adaptációjának köszönhetően megakadályozhatóak a hátproblémák.

Az aktív ülés fogalma azt jelenti, hogy a törzs stabilizáló izmai aktiválódnak, így elkerülhetőek a hosszú ideig tartó ülés által okozott egészségügyi problémák.

Vásárolj dinamikus ülőpárnát webshopunkban, vagy gyere be márkaboltunkba, ahol az összes párnát kipróbálhatod!

 


2018-08-10 14:40

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Google PageRank