Keresés

Bankkártyás fizetés

100% kényelem.
Webáruházunkba a CIB Bank biztonságos bankkártyás fizetése került beépítésre.

GYORS KERESÉS

Thera-Band
erősítő gumiszalag
dinamikus ülőpárna
fitness labda
gimnasztikai labda
vízi eszköz
pilates
tornaszőnyeg
gyógytorna eszközök
SMR henger
Trigger Point
BioTechUSA
gumikötél
Equa kulacs
66fit
Masszírozó eszközök
Kineziológiai tape
golfkönyök
teniszkönyök
kineziológiai tapasz
Masszázs henger
Erősítő gumikötél
CLX Consecutive Loops
TheraBand
Biofreeze
TheraPearl
Vérnyomásmérő
drRiedl
Kigelia Africana
Vércukor
CLX
Polar

Előzd meg a hátfájdalmat: ülj dinamikusan


Testünk erejének általános fejlesztése nemcsak a sportban fontos, de a mindennapi aktivitásaink során is elengedhetetlen. Általános erőfejlesztéssel nagyobb erőkifejtésekre és hatékonyabb edzésmunkára leszünk képesek, javíthatjuk a teljesítményünket, és kivédhetjük a sérüléseket.

Ebben a hát izmainak megerősítése kulcsfontosságú, és minden mozgás és sportág alapfeltétele. Edzése manapság minden más izomcsoporténál fontosabb, hiszen a rengeteg ülőmunka és a technikai kütyük állandó nyomkodása egy természetellenes testtartást és fokozott inaktivitást generál, amelyet fokozott edzéssel, vagy egy jól megválasztott ülőpárnával tudunk kompenzálni.

A hátfájdalmakra leginkább az jellemző, hogy vagy egy rossz mozdulatot, vagy hosszabb ülést, állást (azaz elhúzódó, egyoldalú terhelést) követően lépnek fel.

Erős hátizmokkal viszont bizonyítottan csökkenthetők és megszüntethetők a hát- és derékproblémák.

Ha valaki ülőmunkát végez, nem mindegy, hogy milyen széken ül napi 8-12 órát. A szék akkor a legmegfelelőbb, ha nem támasztja alá az egész hátat, hanem csak a gerincoszlop alsó részét. Ülés közben is fontos a megfelelő testtartás: húzzuk ki magunkat, ne görnyedjünk össze. Talpaink maradjanak a talajon, fenekünkkel csússzunk teljesen hátra a széken. Fontos a szék megfelelő magasságának beállítása.
Ez azonban egy statikus ülést jelent, ami hosszú távon nem jó a hátnak, és a deréknak sem. Lényeges, hogy megdolgoztassuk a hátizmainkat, amit dinamikus ülőpárnával érhetünk el.  

A Togu Happyback ülőpárna pont erre lett kifejlesztve, hiszen egészséges és kényelmes ülést biztosít. Az instabil és rugalmas felszínnek köszönhetően észrevétlenül erősíti a has és a hát izmait, miközben tehermentesíti gerincünket.

A párnát a hátunk mögé is helyezhetjük, mellyel pihentető, kényelmes ülést tudunk kialakítani. Fáradt lábainkat felfrissíthetjük, ha a párnán előre- hátra mozgatjuk lábfejünket. Álló gyakorlatoknál azonban mindig ügyeljünk arra, hogy ne lépjünk rá a szelepre.

Tedd kényelmesebbé mindennapjaidat, miközben hozzájárulsz az egészségedhez is.

Vásárolj dinamikus ülőpárnát webshopunkban, vagy gyere be márkaboltunkba, ahol az összes párnát kipróbálhatod!

2018-04-10 15:44

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Google PageRank