Keresés

Bankkártyás fizetés

100% kényelem.
Webáruházunkba a CIB Bank biztonságos bankkártyás fizetése került beépítésre.

GYORS KERESÉS

Thera-Band
erősítő gumiszalag
dinamikus ülőpárna
fitness labda
gimnasztikai labda
vízi eszköz
pilates
tornaszőnyeg
gyógytorna eszközök
SMR henger
Trigger Point
BioTechUSA
gumikötél
Equa kulacs
66fit
Masszírozó eszközök
Kineziológiai tape
golfkönyök
teniszkönyök
kineziológiai tapasz
Masszázs henger
Erősítő gumikötél
CLX Consecutive Loops
TheraBand
Biofreeze
TheraPearl
Vérnyomásmérő
drRiedl
Kigelia Africana
Vércukor
CLX
Polar

A tenisz- és golfkönyök kezelése - IASTM eszközzel


Ha felkeltettük érdeklődésed és többet szeretnél megtudni erről a problémáról és ennek javításáról, valamint arról, hogy hogyan tudod javítani a kezelés hatékonyságát olcsó eszközzel, akkor olvasd tovább bejegyzésünket.

Tenisz könyök javításához kapcsolódó gyakorlat

A tenisz könyök ijesztően sok fájdalommal járhat, de ez rehabilitációval javítható. Egy feladat, amit „Tyler csavarás”-nak nevezünk 81%-os fájdalom csökkenést és 71% erősödést eredményez, a tenisz és golfkönyökben szenvedő betegeknek. Csináltassa a betegével ezt a TheraBand FlexBar-ral végzett feladatot, hogy nyújtsa az inakat, miközben szimultán dörzsölje az inakat IASTM eszközzel, hogy hihetetlenül hatékony terápiát érjen el.

Itt tudod megnézni azt, hogy hogyan is kell hatékonyan elvégezni ezt a feladatot:


Golfkönyök javításához kapcsolódó feladat

A golf könyök a tenisz könyök fordítottja. Tehát fordítsuk meg a gyakorlatot! A Fordított Tyler Csavarás a golfkönyök problémát kezeli, ugyanazzal a nyújtásos technikával, mint ahogyan a sima Tyler Csavarás kezeli a tenisz könyök problémát. Ismételten, dörzsöljük az inakat, miközben a beteg végrehajtja a gyakorlatot, hogy az optimális eredményeket érjük el. Dr. Hyde további kezelési javaslata hogy dörzsöljük az inakat, miközben a beteg egyéb FlexBar feladatokat végez.

A feladat helyes kivitelezését itt tudod megnézni:


Amennyiben még nem rendelkezel a TheraBand által forgalmazott FlexBar eszközzel, akkor itt tudod megrendelni és már kezdődhet is az edzés!


Cikk forrása:

Tyler TF, et al. 2010. Addition of isolated wrist extensor eccentric exercise to standard treatment for chronic lateral epicondylosis: A prospective randomized trial. J Shoulder Elbow Surg. 19(6):917-922.


2018-07-05 10:36

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Google PageRank