Keresés

Bankkártyás fizetés

100% kényelem.
Webáruházunkba a CIB Bank biztonságos bankkártyás fizetése került beépítésre.

GYORS KERESÉS

Thera-Band
erősítő gumiszalag
dinamikus ülőpárna
fitness labda
gimnasztikai labda
vízi eszköz
pilates
tornaszőnyeg
gyógytorna eszközök
SMR henger
Trigger Point
BioTechUSA
gumikötél
Equa kulacs
66fit
Masszírozó eszközök
Kineziológiai tape
golfkönyök
teniszkönyök
kineziológiai tapasz
Masszázs henger
Erősítő gumikötél
CLX Consecutive Loops
TheraBand
Biofreeze
TheraPearl
Vérnyomásmérő
drRiedl
Kigelia Africana
Vércukor
CLX
Polar

3 must have eszköz edzéshez, ami nélkül nem élhetnek az élsportolók


Az edzéstől a gyógyulásig… hogyha ezek a termékek a legkiválóbb sportolókat is kiszolgálják, akkor Érted is képesek dolgozni!

A legjobb sportolóknak hozzá kell jutniuk az edzők, edzőtermek, technológiák, és a felszerelések créme de le créme-jéhez, hogy a legtöbbet hozhassák ki magukból. 

Különösen 2 sportolónak van innovatív, mégis könnyen hozzáférhető felszerelésük, amiket az edzésprogramjukhoz használnak: Lindsey Vonn-nak és Drew Brees-nek. Vonn egy síelő, aki 5 világbajnoki címet, 77 világbajnoki győzelmet (a nők által felállított eddigi összes rekordot megdöntötte) és 2 olimpiai érmet tudhat magáénak. Bree profi hátvéd, aki mindkét alkalommal a legmodernebb termékek segítségével gyógyult ki a sérüléseiből.

„ A szezonon kívül az a cél, hogy minden évben megtalálja a legjobb gyakorlatokat, és eszközöket, ami segít Lindsey-nek, hogy készen álljon a versenyre, és a síelésre extrém sebességnél. A TheraBand ilyen termékeket készít.” – mondja Vonn terapeutája, Lindsay Winninger. „Profi sportolóként sok erőforrásod áll rendelkezésre, és általában a legújabb termékek könnyedén elérhetőek. Viszont az egyik dolog, ami az évek alatt nem változott, az a TheraBand termékek használata a bemelegítés során a szezonban, a felkészülés során.”

Azért, mert híres sportolók, mint például Lindsay Vonn is TheraBand termékeket használ, nem jelenti azt, hogy nehéz, vagy nehéz lenne használni. A sportolók azért használják, mert hatékonyak, függetlenül attól, hogy milyen az edzettségi szintjük. Itt van 3 termék, amit profi sportolók minden nap használnak, és rajtuk kívül bárki tudja őket használni. Hogyha egyszer kipróbálod, biztos, hogy a kedvenc edzőtársaid lesznek!

Lindsey Vonn olmipiai bajnok edzés közben

1. Erősítő gumiszalagok

A TheraBand® CLX ™ egy magasabb szintű erősítő gumiszalag, az innovatív hurkok miatt. „A CLX erősítő szalagot használjuk minden más erősítő szalaggal szemben.” – mondja Dr. Kevin Wilk, a Champion Sports Medicine klinikai igazgatója. „Ami annyira különlegessé teszi, az, hogy nincs többé szükség a kezek használatára, és nincs több hurok kötés sem.” Csupán arra van szükséged, hogy összekapcsold a CLX-et valamivel, vagy a kezed/lábad köré tekered. Az egyszerű használat teszi a CLX-et olyan vonzóvá a sportolók és a kezdők számára is.

"A hurokba csúsztathatom a kezemet, és nem kell aggódnom, hogy össze-vissza körbecsavarodik a kezemen. Csak egyszerűbbé teszi a dolgokat." – mondja Vonn, aki a tornateremben, és az utazásai során is sokoldalúan használja, mert egyidejűleg a felső, és alsótested is meg tudod mozgatni CLX-el, hiszen könnyen magaddal tudod vinni bárhová. 

Olyan, mintha egy teljes edzőterem lenne a táskádban.

Lindsey Vonn edzéshez a TheraBand CLX-et használja

2. Stabilitás tréner

Vonn edzésterve egy másik eszközt is tartalmaz, ami nem más, mint a TheraBand stabilitás tréner. „A napok legnagyobb részében, és akkor, amikor az egyensúly fejlesztésre fektetjük a hangsúlyt, stabilitás trénerrel vegyítjük a gyakorlatokat, a különböző nehézségek érdekében.” – mondja Willinger. Ezek a kiváló minőségű ovális alakú habszivacsok segítenek javítani az egyensúlyt, a reflexet, a koordinációt, valamint az erőt és az agilitást - minden lényeges képességet a sportolók számára. Segít a sérülés kockázatának csökkentésében is teszi hozzá a szakember.

3. Trópusi fájdalomcsillapító: Biofreeze

Persze, az izmok fejlesztése is az edzés részét képezik… de nem kell, hogy korlátozzon - függetlenül attól, hogy milyen az életkorod vagy a sporttal kapcsolatos tehetséged. Drew Brees, profi hátvéd, a Biofreeze® fájdalomcsillapítót használ, bármikor, amikor edzés közben/után fájdalmai lesznek. „Amikor a Biofreeze-t alkalmazom egy gyengébb területre, akkor azonnal úgy érzem, mintha felmelegedne a testem, és a fájdalom lassan elmúlik” – mondja. „Ez teszi lehetővé számomra, hogy magas színvonalon gyakoroljak vagy eddzek.”


A Biofreeze a jéghez hasonlóan működik. Amikor a bőrödön alkalmazod, a mentol hűsítő érzetet okoz, amely megakadályozza, hogy a fájdalom eljusson az agy receptoraihoz. Az eredmény: kevesebb fájdalmat érzel anélkül, hogy kellemetlen lenne. Ráadásul egy tanulmányban kimutatták, hogy a nyaki fájdalomtól szenvedett 10 beteg közül kilencnél hosszabb ideig tartott a hatása a jégnél.

A Biofreeze bárhol és bármikor alkalmazható, így kényelmes fájdalomcsillapítási lehetőség. "A betegek szeretik a Biofreeze-t, mert segít abban, hogy jobban érezzék magukat, jobbá tegye őket, és jobban éljenek" - mondja Dr. Jay Greenstein, a Sport & Spine Rehab DC igazgatója.

Eddz úgy, mint a profik

Bármi is legyen az edzettségi szinted, az CLX szalagok, a stabilitás tréner és a Biofreeze megfizethető és elérhető módszerek ez edzéseidhez.

Adj hozzá egyet vagy akár mindegyiket az eddigi eszközeidhez, és nézd meg, hogyan segítenek majd a jobb teljesítményedben. Hogyha legközelebb használod az egyiket, akkor elújságolhatod majd, hogy úgy edzettél, mint ahogy Lindsay Vonn, és Drew Bree.


Forrás: theraband.com

2018-05-08 8:44

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Google PageRank