Keresés

Bankkártyás fizetés

100% kényelem.
Webáruházunkba a CIB Bank biztonságos bankkártyás fizetése került beépítésre.

GYORS KERESÉS

Thera-Band
erősítő gumiszalag
dinamikus ülőpárna
fitness labda
gimnasztikai labda
vízi eszköz
pilates
tornaszőnyeg
gyógytorna eszközök
SMR henger
Trigger Point
BioTechUSA
gumikötél
Equa kulacs
66fit
Masszírozó eszközök
Kineziológiai tape
golfkönyök
teniszkönyök
kineziológiai tapasz
Masszázs henger
Erősítő gumikötél
CLX Consecutive Loops
TheraBand
Biofreeze
TheraPearl
Vérnyomásmérő
drRiedl
Kigelia Africana
Vércukor
CLX
Polar

Gerinc fájdalom nélkül

Vázrendszerünk legérzékenyebb része a gerinc, azaz a csigolyaoszlop, mely  legnagyobb és legösszetettebb igénybevételnek van kitéve. A mindennapi ülés, állás, járás során ható nyomó-és nyíróerők a csigolyák közti porckorongok állapotát károsítják, s ez az életkor előrehaladtával még fokozódik. A megfelelően erős és rugalmas stabilizáló mély izomrétegek nagyban hozzájárulnak az egészséges gerinchez. 

Már gyerekkorban is gondolnunk kell erre, a helyes mozgásprogramok összeállításánál, mivel a felnőttkori fájdalmak okai sokszor épp ebből az életkorból erednek. 

A krónikus fájdalmak kezelése során a mozgás és a tehermentesítés kulcsszerephez jut. Tehermentesíthetünk az ülés kapcsán akár egy dinamikus ülőpárnával, akár egy óriáslabdával, ezzel elősegítve az izmok összehangolt,rugalmas működését és jobb vérellátását. Eredményképpen jelentős fájdalomcsillapító hatást érünk el. Az óriáslabdás gerinctorna bármilyen korosztály számára változatos és szórakoztató mozgást jelent. A gerinc tehermentesítése számára megemlíthetjük a vízben történő mozgások jótékony szerepét is. A vízi súlyzóval végzett hasizom gyakorlatok a gerinc tartó izomzatát erősítik, ami szintén hozzájárul a porckorongok védelméhez, csökkentve a hát és derékfájást.
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz


Google PageRank